Pages

24 Eylül 2012 Pazartesi

Kapalılar İçin Tesettürlü Abiye Modelleri


Geçmişten bugüne, gelinlik modellerinde en cezbedici model, dantel ve işlemenin zarafeti ile sağladığı ihtişamlı görünüm olmuştur. Dantelli gelinlik modelleri dillere destan bir güzellik sağlamıştır.axAbiye modellerinin tasarımcıları hızla kendilerini geliştirerek türbanlı abiye modellerine de yer vermiş böylece türbanlı hanımlarında gözdesi olan seçenekler ortaya çıkarmışlardır. Renk, desen ve modelleri ile cazip tasarımlar oluşturulan türbanlı abiye modelleri oldukça tercih edilmektedir. Hanımların genel tercihi, uygun eşarp ve abiyeyi birleştirerek oldukça bakımlı ve farklı görünmektir.

Bu anlamda Armine oldukça gelişmekte olan bir markadır. Rengarenk tasarımlarıyla bir çok müşteri elde etmiştir. İstediğiniz renk ve tasarımlarda eşarp modelini ve giyimi Armine’de bulabilirsiniz.


Mavi saten eşarp, topuz kısmında dikilerek çiçek yapımı ile süslenmiş olan türban tasarımı kına geceleri gibi özel davetlerde tercih edilen türban modellerdendir. Bir çok abiye elbise modeline yakışacak bu türben modeli ile fark yaratın.


İstediğiniz renk ve desenlerle hayallerinizi ve tarzınızı sınırlamanıza artık gerek yok.


Parlak gri saten eşarp, boyun kısmında ufak süslemelerle hareketlendirilmiş bir model. Aynı renkte yaka iğnesi ile topuzunuzu süsleyerek hoş bir görünüm ortaya çıkarabilir, kendi tarzınızı üretebilirsiniz.


Elbisenizin renk ve modeline uyum sağlayacak, baş kısmı kat kat toparlanarak özenle yapılan, topuz kısmı oldukça havalı, bir türban modeli. Ayrıca taç şeklinde taşlardan oluşturulmuş kelebek süsü de, bu türbana farklı bir görünüm kazandırmıştır. Bu türban modelini elde etmek için renkleri daha uyumlu, iki saten eşarp kullanabilirsiniz.

İpek eşarbın yapımı, saten eşarba göre her zaman daha zor ve uğraştırıcıdır. Fakat daha ağır ve hoş durur. Boğazdan sıkma bağlama modeliyle sportif bir görüntü sağlasa da, abiye modelinizi ön plana çıkarma anlamında etkili bir bağlama biçimidir. Eşarbın bu şekilde toplu bir biçimde bağlanması, abiye modelinizi ön plana çıkararak, içinizi rahatlatacaktır.


Siyah ve grinin desenler üzerinde buluşması ile sade ama hoş bir duruş kazandıran bu dar elbise, yakasındaki çiçek motifleriyle, dikkat çekici olmuş ve üzerine aynı renklerde uygun bağlanan eşarp ile kombinasyonu sağlayarak modeli ile sadeliği seven hanımların tercihi olmaya hak kazanmıştır.


Pembe saten eşarp ile ışıltı sağlanmış, düz modeli ile sade bir seçim kazanmıştır. Eşarbın renklerine de çok uyumlu elbisenin üst sağ kısmı saten kumaş ile ceket görünümü kazandırarak elbiseye farklılık kazandırmıştır. Pantolon üzerine giyilen bu yarım elbise, siyah kumaş pantolon ile dik ve düzgün duruş sağlayarak, aynı zamanda sizi uzun boylu gösterecektir.


Bir eşarp ve elbisenin bir araya gelmesi için bir çok şart gerekmektedir. Renklerin uyumu, desenlerin uyumu ve modelin duruşu çok önemlidir. Hanımlar her zaman bu özelliklere çok dikkat ederek kombinasyonlarını oluşturur ve şıklıklarını bu şekilde kazanırlar. Belden kemerli, kolların bilek kısmında ince şerit çizgiyle tasarlanmış, mor parlak perdesü ve üzerine örtülen yine aynı tonları barındıran mor,mavi,lacivert ve beyaz renklerdeki eşarp ile kendinizi oldukça şık ve farklı hissedeceksiniz. Alışılmışın dışında renk ve tasarımlarla ruhunuzu aydınlatan abiye modelleri seçerek daima güncel olun.
Kaynak:http://www.modakoleksiyonu.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More