Pages

30 Ekim 2012 Salı

Samsungtan Windows 8 İçin Akıllı Bilgisayar


Samsung, Windows 8 için geliştirdiği "akıllı bilgisayar"larını duyurdu! İşte cihazların özellikleri.

Samsung, yaptığı açıklamada akıllı bilgisayarlara yönelik Windows 8 platformuna dayanan yepyeni ATIV cihazlarını pazara sunacağını duyurdu.

Microsoft Windows 8 işletim sisteminin pazara sunulmasının hemen ardından Samsung, Windows-tabanlı cihazları için yeni markası "ATIV"'i tanıtıyor. Serideki Windows 8 ile çalışan bir dizi cihaz da bu amaca yönelik olarak tasarlandı. Samsung ATIV Smart PC (Akıllı Bilgisayar), ATIV Smart PC Pro cihazlarını satışa sunuyor.

Windows 8 işletim sistemi sezgisel özelikleri ile tüm Samsung ATIV cihazlarına uyumlu. Samsung ve Microsoft birlikte ATIV cihazları aracılığıyla kullanıcılara gelişmiş, üretken ve yaratıcı deneyimler sunacak. Serinin tamamı, kullanıcıların kolay kullanım özellikleri ile çalışmalarını ve fikirlerini paylaşmaları ve içeriklerin keyfini çıkarmaları için tasarlandı.

Ayrıca, Samsung'un Windows cihazları Samsung'un kendi geliştirdiği  hizmet ve içerikler ile de zenginleştirildi. Samsung Family Story (Aile Hikayesi) eğlenceli ve sezgisel bir içerik paylaşım deneyimi sunuyor. Samsung ChatON hizmeti Microsoft'un popüler People Hub hizmetini tamamlayıcı nitelikte ve bu çok yönlü cihazlar da bir dizi sosyal iletişim seçeneği sağlıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More