Pages

20 Kasım 2012 Salı

Antivirüs Çozümleri Artık Tek Çatı Altında Birleşiyor


Günlük güvenlik haberlerini, son tehditleri ve uygun fiyatlı kampanya seçenekleri ile Antivirüs ürünlerinde online satış imkanı sağlayan www.antivirus.com.tr açıldı.
İnternet kullanıcı sayısının her gün inanılmaz bir hızla arttığı düşünülürse; karşılaşılan riskler, kullanılan yazılımlarda ortaya çıkan güvenlik açıkları ve kişisel bilgilerin nasıl korunacağı gibi hayati önem taşıyan bilgiler artık www.antivirus.com.tr  portalından takip edebilir.

İnternetteki risklerden haberdar olarak yoluna devam etmek isteyenler için kaynak olan www.antivirus.com.tr; günlük güvenlik haberleri, uygun fiyatlı güvenlik  yazılımları ve kampanyaları ile yayın hayatına girdi. Dünya’da ki trendi takip ederek internet üzerindeki güvenlik riskleri ve son gelişmeler konusunda ziyaretçilerini bilgilendirmeyi hedefleyen güvenlik portali aynı zamanda www.antivirus.com.tr/store adresinden ulaşılabilen online mağazasında ziyaretçilerine bireysel ve kurumsal pazarda uygun fiyatlı güvenlik yazılımlarını da sunuyor.

Son dönemlerde özellikle güvenlik yazılımı bulunmayan ya da korsan yazılım kullanan bilgisayarları hedef alan kişiler, bu bilgisayarları takip altına alarak kredi kartı bilgileri, kullanıcı adı, şifre bilgileri ile özel datalara kolayca ulaşarak internet kullanıcılarını çok zor durumda bırakmaktadır.  Portal yöneticisi Can Akkaya; “Bilginin altın değerinde olduğu bu günlerde, internet kullanıcısı olup güvenlik yazılımı kullanmamak, frenleri olmayan bir araçla yola çıkmak kadar tehlikelidir. Bu riski almak istemeyen her kullanıcının mutlaka güncel bir güvenlik yazılımı bulundurması gerekir.” dedi.  Güvenliğiniz için antivirus.com.tr adresini ziyaret edebilir, lisanslı bir güvenlik yazılımı satın alarak tüm bu risklerden korunabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More