Pages

5 Aralık 2012 Çarşamba

Msn Messenger Tarihe Mi Karısıyor?


Microsoft’un Skype’ı satın almasının ardından özellikle de Windows Live Messenger’ın akıbeti merak edilir oldu. Bu meraktan faydalanmak isteyenler ortaya bir iddia çıkardı. Bu iddiaya göre Windows Live Messenger tarihe karışacak…
Microsoft şu an Skype’a oldukça yoğunlaşmış durumda, işte bu yüzden geride kalan diğer anlık mesajlaşma programları Microsoft için ikinci planda kalırken kullanıcıların Windows Live Messenger hurafeleri de doğru olmaya yol alıyor.

The Verge’ün çeşitli kaynaklardan edindiği bilgilere göre önümüzdeki ay Microsoft, Windows Live Messenger’ın fişini çekecek. Bununla birlikte Windows Live Messenger bünyesinde bulunan birçok farklı özellik Skype bünyesinde toplanacak.

Daha önce Skype 6 sayesinde Skype’a Windows Live Messenger hesabımızı kullanarak giriş yapabiliyorduk. Bu olaydan sonra Windows Live Messenger’ın bizlere veda edeceği sinyali verilmişti. Ürün, Windows XP kullanıcılarının aktif olmasıyla onların hala Windows Live Messenger XP sürümünü kullandıklarını belirtelim.

Önümüzdeki günlerde Microsoft’un bunu resmen duyurması ve Windows Live Messenger kullanıcılarını Skype’a transfer etmesi bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More