Pages

13 Şubat 2013 Çarşamba

Apple'ın Akıllı Saatlerinin Arkasında 100 Kişilik Ekip Var


Son dönemde Apple'ın akıllı saatleri sıkça karşınıza çıkmıştır. iWatch ismiyle pazara giriş yapması beklenilen akıllı saatlerin ne zaman gün yüzüne çıkacağı belli olmasa da Apple'ın akıllı saati ile ilgili çalışmalarını hızlandırdığı ortaya çıktı. Bloomberg'in yaptığı habere göre Apple'ın Cupertino'daki merkezinde akıllı saatler için çoğu geçen sene projede görev almaya başlayan, 100 ürün geliştirici çalışıyor.

İçerilerinde mühendis, pazarlamacı, tasarımcı ve yazılımcıların bulunduğu bu ekip son bilgilere göre, akıllı saatlerin deneysel çalışmalarını tamamlayarak büyük bir ilerleme kaydetmiş. Ayrıca ekibin içerisinde bulunan mühendis James Foster'ın Apple bünyesine dahil olmadan önce yarı iletken teknolojiler üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

iOS işletim sistemine sahip olması beklenen iWatch'da ayrıca Apple'ın kişisel asistanı Siri'nin de yer verileceği, iPad ve iPhone'un yaptığı bazı görevleri yapabileceği ve kablosuz şarj özelliği, NFC özelliği gibi özellikleri de bünyesinde barındıracağı belirtiliyor.

Şu an için çıkış tarihi, özellikleri ve fiyatı hakkında pek bir bilgi olmayan akıllı saatin tüm teknoloji dünyasında şimdiden heyecan yarattığı ortada. Bakalım iWatch beklediğimiz gibi olacak mı?

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More