Pages

29 Eylül 2012 Cumartesi

En Çok Tercih Edilen Gelinlik Modelleri

Bir genç kız için, hayatının en özel kıyafeti şüphesiz gelinliğidir. Hayatında ilk defa tadacağı bu duygunun çok özel ve şık bir şekilde gerçekleşmesini ister elbette. Kışın havalarında soğuk olması sebebiyle, daha çok bahar ve yaz düğünleri sevilir. Evlilik çok kapsamlı bir hazırlıktır ve gelinlik modeli seçimi de bunun en önemli parçasıdır. Malum bahar ve yaz düğünleri için artık yavaş yavaş kolları sıvamak gerekir. Düğün sezonu çok yoğun olduğundan işlerin vakitlice halledilmesinde yarar vardır. Bunun için şimdiden model seçiminize ve bir çok hazırlığa karar vermeniz gerekir. Her zevke uygun kumaş çeşidi ile hayal ettiğiniz gelinlik modeline kavuşmanız çok kolaydır. Gelinliğinizin modelini özel yapan aslında kumaş seçiminizdir. Gelinlikte kaliteyi yansıtan kumaşlarla modeller daha şahane yansıtılmaktadır. Bir çok kumaş çeşidinin bir arada bulunduğu gelinlik modelleri derlememize bir göz atalım…

Çok özel işleme ve modellerle bir inci gibi zarif görünebilirsiniz. Hayatınızın en anlamlı giysisi olan gelinlik modelinizin büyük bir özenle tasarlanmasını istersiniz. İşte size çok özel, 2012 Gelinlik Modellerinden bir koleksiyon turu.


Düz bir elbise tarzında, işlemeleriyle göz alıcı, straplez modeliyle fevkalade ihtişamlı en güzel gelinlik modelleri.


Sadeliğiyle göz kamaştıran çok az model bulabilirsiniz. Bu tasarımın asil duruşu, tasarım profesyonelliğinin yanında, kumaş kalitesi ve özgün tarzıyla ön plana çıkmaktadır. Askılı, düz ve ince tül büzgülü mükemmel gelinliğinizle, 2012 gelinlik modasının bu gözde tasarımına sahip olarak fark yaratacaksınız.


Kabarık etek modeli ile dikkatleri çeken gelinliğin, straplez üst kısmıyla vücudu saran ana hatlarında işlemeler bulunmaktadır.


Gelinlikte tercih edilen renk genellikle beyaz, kırık beyaz ve krem renk tonudur. Fakat gelinlik modasının hızla ilerlemesiyle oldukça romantik renk ve modellerde değişik gelinliklerde artık tercih edilmektedir. Bu koyu krem- sütlü kahve rengi ton, çok özel ve trend bir modeldir.


Alışılmışın dışında tarzı ve zarafetiyle bu gelinliklerde hoşunuza gidebilir.


Adeta kuğu güzelliğini yansıtan, yerlerde sürünen etekleriyle saray görkemi sunan, eşsiz gelinlik modeli.


Gelinlik modelindeki işlemeler ayrı, dantel işlemeli bolerosu ayrı büyüleyici olan, muhteşem gelinlik en çok beğenilenler arasında yer alıyor.


Şeffaf ve duru bir güzelliğe ayna olabileceğiniz gelinlik modeli.




Geçmişten bugüne, gelinlik modellerinde en cezbedici model, dantel ve işlemenin zarafeti ile sağladığı ihtişamlı görünüm olmuştur. Dantelli gelinlik modelleri dillere destan bir güzellik sağlamıştır.


Her modelde ayrı bir incelik ve zarafet göze çarparken karar verebilmek hiç kolay olmayacak.












Kaynak:http://www.modakoleksiyonu.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More