Pages

16 Eylül 2012 Pazar

YAZIN EN ÇOK KONSER VEREN ŞARKICISI EMRE AYDIN



Türk Rock müziğinin güçlü ismi Emre Aydın, bu yazı en iyi değerlendiren isimlerin başında geliyor. Geçtiğimiz kış "Beni Böyle Hatırla" albümüyle müzik dünyasında yerini sağlamlaştıran Emre Aydın, yaz başında çıkardığı "Soğuk Odalar" şarkısı ile de Türkiye'nin en çok dinlenen şarkılarından birine imza attı. Haftalardır en sevilenler listesinde üst sıralarda yer alan sanatçı, konserleri ve yeni albüm çalışmalarıyla da bu yazın en çok çalışan isimlerinden biri oldu.

"Soğuk Odalar" şarkısı ile "Türkiye'nin En Çok Dinlenen" şarkılarından biri olma özelliğini haftalardır elinde tutan Emre Aydın durmak bilmiyor. Haziran ayında çıktığı Türkiye turnesinde bir ay boyunca her gün şehir şehir konser veren Emre Aydın, başarılı geçen turne sonrasında "Orhan Gencebay ile Bir Ömür" ve "Nilüfer Düetler" albümlerinde seslendireceği şarkılar için stüdyoya kapandı.

Bu yaz en çok konser veren ve en çok şarkısı dinlenen sanatçıların başında gelen Emre Aydın'ın önümüzdeki günler için alınan konser takvimi ise 18 Eylül Bilecik,19 Eylül Manisa Alaşehir, 21 Eylül İstanbul Jolly Joker.

Her bir konserinde en az 40 bin kişiye seslenen Emre Aydın, yeni yılda da yeni albümün çıkacağınında müjdesini verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More