Pages

31 Ekim 2012 Çarşamba

Fifa 2013 Sürümünü Çıkardı

Yıllardır  Bilgisayarda futbol oyunlarının lideri olan ara ara PESle kapışsa bile bilgisayar’da üstüne futbol oyunu tanımadığım fifa nihayet 2013 sürümünü çıkardı. Fifa 2013 şuan sadece demo olarak çıksada özellikleri ve yenilikleriyle bizleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Şimdi ufak bir inceleme yapalım :
Hatalar : Biliyorsunuz fifa da oyun hataları oldukça fazla. FİFA 2012 de olan oyun hataları 2013 de en aza indirildi bunlardan biraz bahsetmek gerekirse oyuncu mücadeleleri , omuz omuza mücadeleler yatarak mücadeleler koşmalar vs gibi etkileşimlerde hatalar en aza indirildi.

FRİKİKLER : Serbest vuruşlarda fifa bir devrime hazırlanıyor daha önce PES de bile olmayan yep yeni özellikler geliyor. Örneğin artık frikiklerde taktikler kullanabileceğiz topun başına 3 kişi geçirip bir tanesini topun üstünden atlatıp rakibi şaşırtabileceğiz. Ayrıca baraja adam yerleştirip barajı bozabilecek ,ve kötü serbest vuruş kullandığımızda tekrarlanması için barajdaki adamı öne çıkarabileceğiz. Ben bu özellikleri çok daha çok merak ediyorum

Grafikler :
Fifa Grafiksel açıdanda 2013 sürümünde birçok değişiklik yapmış Biliyorsunuz FİFA grafik açısından hep eleştirilerin odak noktası olmuştu bu konuda PES in yanından bile geçemeyeceği söylenmişti. Ancak 2013 de görüyoruzki bu konuda da pese rakip olmaya ada çok şaşıracaksınız .çok !!



TOP KONTROLÜ VE SÜRME : En çok eleştiri alan yanlarından biride top sürme özellikleriydi. Çok opsiyonel olmaması ve hataların olması kullanıcıları çok rahatsız etmişti. Örneğin biz sağa dönmek istediğimiz zaman topu ayağından aşıp sağa dönene kadar kaybederdik. Artık daha hızlı ve daha çabuk sağa dönecebileceğiz. Bu yönden de FİFA 2013 ile bir devrim daha yapmayı planlıyor. Şimdilik Demosu Çıktı Ancak demoyu sitemizden vermiyoruz Çünkü şikayetler üzerine linki kaldırmamız gerekti. Demoyu Fifanın resmi sitesinden veya oyun sitelerinden rahatlıkla indirebilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar dileriz. Hadi adiyos..

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More